(021) 316.56.05
Call-Center 0758 049 990

Confortabil, simplu si rapid!

Rompay Solutions este o companie romaneasca, infiintata in ianuarie 2009 cu scopul de a oferi populatiei o metoda noua si simpla de efectuare a platilor electronice.
Nevoia utilizatorilor – efectuarea platilor in contul furnizorilor de utilitati si servicii intr-un mod confortabil, simplu si rapid.
Solutia Rompay – terminalele de autoservire si sistemul de procesare a platilor.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi populatiei un sistem alternativ de plati prin intermediul terminalelor de autoservire. Ne dorim ca prin profesionalism, promptitudine si flexibilitate sa contribuim la atingerea obiectivelor clientilor nostri prin eficientizarea sistemului de incasare a platilor.

Valori

Calitatea serviciilor oferite – este principalul mijloc de mentinere a clientilor existenti si contribuie la imaginea firmei noastre pe piata.
Inovatie – solutia noastra inovationala se bazeaza pe utilizarea tehnologiei de ultima generatie si  proiectarea  softului special de procesare a platilor.
Profesionalism – suntem o echipa tanara dar cu experienta, gata oricand sa oferim solutii fiabile cerintelor si nevoilor dumneavoastra.
Perfectionism – incercam in permanenta sa depasim asteptarile clientilor nostri.